Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2015 12:52 - КРЪГОМ КЪМ ИСЛЯМИЗМА
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 8052 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 25.01.2015 16:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Който се информира от интернет, участва във форуми и гледа определени тв канали е напълно уверен, че живеем в един свят на толерасти, соросоиди и еврогейове. Подкупните ни политици начело с президента се навеждат на Запада и превръщат България в разграден двор. Все по-очевидно става, че американските империалисти и брюкселските бюрократи искат да ни превърнат в колония. Крайно време е разберем, че нямаме работа в онзи саморазрушаващ се неолиберален свят и да направим кръгом към света на бъдещето. Кой е той? Светът на исляма, разбира се. Звучи абсурдно, но нека да започнем да мислим трезво. Какво ни свързва? И ние, и Ислямска държава имаме общи цели – създаване на държава с една господстваща религия и никаква мултикултурност. Никакви измислени права, никакви новини на малцинствен език. Който не е наш, да си ходи там, където му е мястото. И ние, и те мразим Америка. Е, нашите възможности за атака са по-ограничени, освен това веднъж сме им яли попарата на американците с варварските бомбардировки над София, така че нека ислямистите да вършат мръсната работа. Ние мразим гейовете, и те ги мразят. Даже им режат главите. Можем да заимстваме техния пример. Те не допускат еднополови бракове, ние тоже. Ние искаме да се върне смъртното наказание, те го нямат за нищо. И затова вървят напред. Те не допускат правозащитни организации да ги доближат на 100 километра, ние трябва да вземем от тях пример. Ние не искаме бежанци, те също. Няма информация някой да бяга с децата си към Ислямска държава. Освен ако не иска да се сражава. Там въвеждат шериата, при нас Волен Сидеров искаше основните закони да минават през Светия Синод, но никой не го подкрепи. Жалко. Те мразят католицизма и протестанството, ние също. Те са против Мадона, нашата църква – също. Да не говорим за сектите.
Да не говорим с колко са ни изпреварили в областта на вероучението.
Ние искаме да върнем казармата и военното обучение, те на са го спирали.
От всички оръжия на света най-високо ценим калашника, те - също.
Нека да се признаем честно:
Какво предпочитаме сутрин - бульон или шкембе чорба?
На обед - бургер или дюнер?
За десерт - пай или баклава?
Всъщност какво ни дели - едната свинска пържола.
Бива ли за едно парче свинска мръвка зорлен да се пишем европейци?
Някой сега ще каже –а прегръщайки се с ислямистите, няма ли още повече да ни намрази другарят Путин?  И аз си задавам този въпрос от доста време  - откакто мисля по темата, но отваряйки блога на Иво Инджев, открих онова напътствие, което ми върна здравия сън: “Вы знаете, у нас восточное Христианство – Православие. И некоторые теоретики Христианства говорят, что оно во многом даже ближе к исламу, чем, скажем, к католикам. Я не хочу оценивать, насколько справедливо такое утверждение, но в целом сосуществование этих основных религий осуществляется в течение многих столетий”. Владимир Путин. Така че стига сме се мъчили да ни приемат в Еврозоната и т.н. Не ни е там мястото. Който се чувства истински българин, православен и мъж – кръгом на изток. Да оставим на Запада педерастите.
Да живее православно-ислямистката дружба!
   



Гласувай:
4



1. nick195 - Поглед върху нещата
24.01.2015 21:12
Господин Тодоров ...... не знам колко от писаното е с доза сарказъм, но знам, че определено си на верното заключение.

Редовият българин обаче, може никога да не разбере това. Сега ще излезнат коментари, готови да изядат и мен и теб живи, но да знаеш, че си на верното заключение.
цитирай
2. shveik5 - Сега остава да отворите и сергията с бурки,
25.01.2015 00:45
и ето, че почват да се намират и купувачи вече!
цитирай
3. apostapostoloff - Свързват ни и ред други неща:
25.01.2015 05:24
любовта към бозата, безпросветната тъпотия, нетърпимостта и убеждението, че замбурата е за деца, а гъзът за удоволствие.
цитирай
4. mirosan - Ц, ц. . . пък аз си мислех ако вземем да ...
12.02.2015 11:07
Ц, ц...пък аз си мислех ако вземем да излизаме от Европа и да вървим на изток, да бягам от тук вече със сигурност. Пък то какво било ;) !?
Обаче ми се струва, че всички тия неща важат много повече за руснаците отколкото за българите.
Общо взето българите не вземат на сериозно нито национализма, нито изпедерастяването (да ме прощават гейовете - не се сетих друга дума в момента), нито връщането на казармата, нито дори калашника. Докато при руснаците май съвсем не е така.
Българина взема на сериозно парите в джоба си (и в банковата си сметка), софрата си и ... имането на другите. Да споменем и ракийката, ама нея можем да я числим към софрата.
Ей тия са трите движещи сили за българина ми се струва.
Та като цяло не сме ни за изтока, ни за запада, ама трябва да се живее глобално - няма как. Просто доста дървени глави все още не могат да проумеят, че вече има партньорство, а не васалност във външната ни политика. А когато си партньор сам трябва да си защитаваш интереса и да си подбираш партньорите. Няма го овчаря дядо Иван, с остена и танковете по границата да направлява стадото от държави затворено в овчарника, наречен "желязна завеса".
Ама на много хора им е по-лесно да са овце - да си блеят тихо, да получават колкото да живеят и друг да ги направлява, да си ги стриже, дои и...да не казвам какво още. Една такава братска любов да си получава редовно, пък да не обръща внимание, че е от грешната страна на х..я (с извинение).
И все пак, българинът може да е много предприемчив, ефективен и като че ли генетично му е заложено, че трябва да върви нагоре - може би за това има доста отчаяни и депресирани хора в България. Та, от тази гледна точка със сигурност сме за запада. Кой ни е превзел, той се е разпаднал, така че ЕС няма интерес да ни превзема - но може да ни отвори вратите да го управляваме - тогава може пък да му се получи и нашето и неговото светло бъдеще :) ... след около 50-100 години.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9500428
Постинги: 1026
Коментари: 6462
Гласове: 8631
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930