Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 11:08 - Чилингиров бил скочил в джобчето на Отворената Ромска,Инкската кост у Траките и Адамовата ябълка у Блъгарките били най-големи през Май
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3970 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 07.06.2011 08:28


В продължаващия Хуйоложки симпозиум под егидата на тзаркар уй сред видните хуйолози се забеляза неспоменаване на прафесор Чилингиров,който озадачаваше видни хуйолози с нецитирането на духовния им гуру,от гар,гър,гард, на движението Б.Георгиев-боцман и неговата Отворена Ромска "теза".

От изложените проблеми сред хуйолозите се разбра и причината за нецитирането на боцман от страна на Чилингиров.


Ето само с част от "Доказите" по Михаил Сириец представени от плагиатора боцман ,с които Чилингиров,скочи у джобчето на Отворената Ромска "теза" .По право изтупа се ,кату кьoрав ут брег,бург,бургос по лимеса. И разбираемо писанията му попадат в хипотезата на "тезата"-Отворената Ромска на Б.Георгиев-боцман.


боцман "12.3.1 След като Булгар иска от ИМПЕРАТОРА “земя” то е пределно ясно в какви отношения са двамата тъй като “Булгар” и именно име дадено от ИМПЕРАТОРИТЕ на определен вид войска и това е в семантиката на името.

12.3.2 Той не иска разрешение за място “годно” да обитаване а за мястото отредено за неговата служба – на съвременен език – ГАРнизона ( в повечето случай място неудобно за обитаване , но безусловно УДОБНО ЗА ЗАЩИТА)."

Ето как плагиаторът на Керамопулос ,Б.Георгиев-боцман,доказа използвайки сведението на Миахаил Сириец,че вожда на ени скити Булгар искал Земя от имп. Маврикий,не за обитаване,а да направел ГАРнична застава за неговата служба,досущ като искането на некои Гети,за които обаче Чилингиров ,бил доказал,че Гетите били Българите ,с което Чилингиров скача в джобчето на Отворената Ромска теза,без да му се признава съафтурству и му се отнема правото да присъствува на конгресите на хуйолозите,докато не започне да цитира Автора Б.Георгие -боцман.

Отворената Ромска "теза",която в научния обмен е известна,като Тезата на Керамопулос за Българското име,е известна сред гетските лизачи,видните хуйолози и другите маймуняци и съафтури,като Отворената ромска теза на Б.Георгиев-боцман,и е посочена например от O. Maenchen-Helfen ,като едно нетурско обяснение на етимологията на названието на българите .

"Still another non-Turkish etymology has been suggested by Keramopoulos.He takes Bulgarii to be burgaroi, Roman mercenaries garrisoned in the burgi along the limes. Without accepting this etymology, I would like to point out that in the second half of the sixth century a group of Huns who had found refuge in the empire were known as fossatisii. Fossatum is the military camp"

"Още една нетурска етимология бе предложена от Керамопулос. Той приема Булгари да са Бургарии, Римски наемници назначени на служба в гарнизоните по Бургосите на Лимеса .
Без да се съглася с тази етимология,аз бих искал да посоча,че във втората половина на шести век група хуни намерили убежище в империята са известни,като фосатизи. Фосатум е войскови лагер"

Разбира се рекорда на Боцман по плагиатство за малко да не беше отнет от един друг виден хуйолог и участник в симпозиума по хуйология,дзвер,и неговият научен принос,че троянската война не е съществувала , където само осем години не му достигнаха,да отнеме шампионската титла за плагиатор на века от боцман. Но все пак "В търсене на троянската война"на Майкъл Уоуд е публикувана в 1948 г. докато тезата на Керамопулос е от 1940 г с което боцман си остава шампион.

Нашите репортери установиха и липсата на мутресата на боцко,мутраиста ил да дебил инбиктус,който громи при гюведжарите сборника на ГИБИ,в който издателите направили грешката да посочат цитираните произведения и издателите им на оригиналният им език,в печатни букви,без разяснения от боцман,кое било в рима и кое било фанариотска късна измислица,писана от пиян бизантийски поп,каквито немало защото закон нумеро уна на секи маймуняк е ,че Бизантия и бизантийците били фрацушка ,късна измислица,което е внесло смут сред маймуняшките редици.

Бунта е овладян сред навремената намеса на ил да дебил инбиктус(инж. Кольо Фикуса),който е посочил съобщението от седми век за Българин в ед. ч.,който оре с вола си,без да осъзнава, че така дришнята на боцко и най-голеимият му доказ,по плагиата на Керамопулос,че българите били винаги само мн,ч, и тва доказвало,че те били Стражари в сведенията и гетското лизане не мож да го изчисти.
 
И веднага ще превключа на извнредната новина на симпозиума ,че на Тракийците Инкската кост във възбудено състояние била най-голяма през Май от на Маиите, а Българките имали Адамови ябълки,като на скопен вол топките и затова в съобщенията никъде не било писало за Българки в мн. ч. ж.род.,което се води доказ по Отворената Ромска "тежа"(от ,че лежим да тежим,маймуняшки доказ) и извелите го съафтури улузат в Читанката на Маймуняците.

Сред тях следва да наредим и анонимус булагрикус,който доказа,че боцман не бил плагиатор,а само не бил споменал Керамопулос и сега се работи по издаването на Ромската Теория на Еволюцията, в която няма да се упоменава Дарвин,по единодушно гласуваното решение от хуюложкия симпозиум.

Сред съафтурите и участници се откроява и вече признатия за съафтур и улезна у Читанките гетски лизач,доразвил Отворената без да я е чел,дори и той като Боцко,който не бил преписал Керамопулос,но по същия телепатичен начин доразви Отворената и по точно,че Българите били назначени с декрет от императора на служба ,като воисково служебно понятие и определи и доказа ,че с това и микенците и спартанците скачат и джобчето на Отворената.
Научния доказ,че боилите возле Урала и Северното Причерноморие били военни понятия от времето ехти бехти преди Александър ,защото си служели с нож и вилица по врме на съветите си, се поделя между лизача гет боцко и отсъствуващия щур мен.

По разбираеми причини Сара УБО Ротната не взе участие. Тя подготвя Бурканите за склалдиране на лигите на гурутомгъра,гарда на хуйолозите боцко ,които започнаха обилно да се отделят след важните хуйоложки открития .

Очаква се набожното търгашче рицар да даде благословията си при завършването на симпозиума, с тайната надежда,че ще бъде вписан сред съафтурите,поне за приноса му по осирането на съобщението на Козмас Индикоплевтус за църкви на българите от четвърти пети век.

И накрая няколко реда за Делото на водещия симпозиума известния хуюлог тзаркар уй,който доказал във великолепен научен стил а ла боцман ,че Киро Црхо и сестра им Шехерезада не били славяни,защото славяни немало,което означавало,че те били евреи.

След редакционното приключване

цар путьо ми изтрил поста,хе хе хе ,нъл бил разбирач на боцко селския духач,съдрания му маймуняшки задник се разпра по шевовете,щото той бил много по различен от спараток и го критикуйе на маймуняшкия принцип,важното е да го е доказал боцко хе хе хе важното били да ко казва тзар уйчо не спараток "Самите тракийци не сме били етнически (генетически) хомогенни. Но културата, на която сме били проводници (и частично още сме) е била хомогенна. Всеки път когато спомена (в нета), че пеласгийците са кари (гари) и тракийци - най-образованата част от културния "етнос" на тракийците - били са "звездобройци" и "магьосници", мъдреци (всички до един с инкова кост) - и са ядрото на етноса, който сега населява балканския полуостров - - и всички (привидно) се съгласяват с мен, а по-късно "замитат" фактчето под чергата. Включително и Спароток."

путьо

,на тебе где са ти я заврели Инкската кост,като на боцко през задника или директо у черепа на познанието ти я посадихa с рицарска благословия


 

Баш маймуняк и по доказ и по разпран задник и по дружки, каган не била мингянкса титла .значи е ромска .както е казал боцко, на н-к заставата

Разби спараток с неговото Црхо и Страхил са славяни

путьото доказал за разлика от спараток,че Киро Метофски и сестра им Чах Шехерезада не били Славяни,защото Всички знаели,че славяни нямало,значи били евреи ..Не били Славянин Били Евреи
хе хе хе "както казал боцко".че лежим да тежим.

путьото черпи от двата Извора на Маймуняшкото познание,Бурканите на Сара Оборотната и Директния отвор,който гетския лизач му отстъпвую чат пат за черпене директно от Извора и разпространение на Идеята Мууу.

Конференцията му ще остана в аналите хуйоложкото движение със забележителнияте приноси, достигнати от тази му конференция ,гдето се доразвиха ала боцнатите докази ,славяни немало ерго Киро Метофски е евреин,а не чист Тракиец,щото Тракийците ,всички знаят това , имале Инкска кост у главите си,нечто като варненски шаран улезнал у бургаски залив ,отдето му излезъл прякор Боцнат,поради насаждането му през опознавателния орган на гетското познание на определена кост в лихмусовидната му глава,която бургасци решили,че ако и да е варненси шаран с ,трябвало да я има и с благословията на набожното търгашче рицарко му я посадили. Денеска от отвора през, който улезнала изтичат образувателните тености и сара уборотната ги складира ,а пък за гетския лизач са директен източник на познание.

 

тзар уйчо цитат






Гласувай:
0



1. marknatan - некъф друг путьо оборотен, sime...
07.06.2011 06:39
некъф друг путьо оборотен,simeonkrumov , ми изтрил коментара по тъпнята му Болгар означава – голяма планина
сигурно е пръв демократ и борец за човешки права и мрази га цигането лишавали честните демократи от труда им
бива олигофрени, като във тинейджърския форум на двама съмнително мургави братоци и гюведжарите ,ма и у блока ли се намъкнаха путьовците
Михаил Сириец е известен (издаден) от франсетата по препис в 19 век изработен от монасите и даден им от монасите в манастира където се съхранява. Издателите не са имали достъп до оригинала на ръкописа (по издаването му–),а раборят по монашеския препис,който пък е по тяхно копие от 16-17 век. Или имаме няколко преписа и тази планина наречена при Миахил Сириец Имеон "(du mont Imaeon(imaiov opous)." е посочена от по ранно известно автентично сведение от същия период с автор,Бар Хебрей в абсолютно същото съобщение от оригинален документ ,като планината Амон.

Само от факта ,че се работи по преписи на преписи на преписи ,да стъпим на желания от нас и да го представяме за правилното и истинско изписване е неправилно. При сравнението на двата текста,на този от Бар Хебрей и на този на Михаил Сириец /(М. Сириец(1126-1199); Бар Хебрей(1226-1268)/ ще установим,че въпросната планина е показана в картата на Птоломей за района ,който познаваме точно като Вътрешна Скития.

В сведението се говори за Скити, на брой 30 000 тръгнали от въпросната неизяснена планина Имеон-Амон.Тези Скити се разделят на три и се заселват в три различни територии и само тези заселени от Маврикий в Мизия,като колонисти стават т.нар. българи-колонисти.

Или едва след като се потопяват в мизийския басеин излизат къпани или т.нар. българи,подобно на варварин потопен в купела как излиза християнин,но не и това ,когато били ромски "легиони" на ромска служба ,според плагиата на Б Георгиев боцко по тезата на Керамопулос ,наречена Отворена ромска Теза,където " доказал" ,че щом били 30 000 тва били 3 легиона от по 10 000 хе,хе,хе ,става дума за ромски легион,не римски,те са от по 10 000 и служи за "доказ",на ромите които не строели градове,а само застави,и тва било друг доказ, и все пак тези докази не доказвали тезата на керамопулос ,ами понеже бли един от 21 на боцко,че Българите били стражари по лимеса,доказвали Отворената Ромска на Ромите ,които не строели градове ,хе хе хе или били боили,военно понятие защото държало вилица и нож на съветите си по северното черноморие от времето ехти бехто до преди александър и тва пак било доказ,защото важното е боцко да го е казал хе хе хе . .

От чисто техническа страна на въпроса при зимна продължителност на деня не повече по 8 часа ,дори да приемеме ,че тези 30 000 скита са се движели не в колони (5-10) а в редица при която времето на пристигане на първия е и бреме на последния пак няма да излезат с-ките за месторазположениоето на въпросната планина.

Изобщо и не мисля,че може да допуснеме ,че това са 30 000 конника на фергански коне.
Скороста на обоза е скоростта на най-бавния елемент от него-волските впрягове. Воловете имат нужда от 8 часа на денонощие да се хранят.

И в връзка със това нещо любопитно. Сведенията на Сириеца съвсем сериозно са на проучване от НАСА заради описаното изригване на вулкан-доказано(и други под природни явления за периода) при което в продължение на 18 месеца е имало намалена видимост.

(Дали пък тези 30 000 скити не са били на коне и от прахта да се е получил този ефект? )

Нека се върна и на въпросната планина указана от Михаил Сириец като Имеон

В същото съобщение само,че представено ни от Бар Хебрей той пише ,че скити са тръгнали от тя е "бродовете на планината Амон".

Ако погледнем картата на Птоломей за сев.причерноморие (Скития) ще установим,че там точно над Меотис има една планина наречена Амадон. И още по характерно е, че тя се пресича от Брод.Името е Ам(ад)он и се пресича от брод и е във Вътрешна Скития Ето от това място са тръгнали братята на хидрографска експедиция,те са търсели вода. Те са търсели и картоигртафирали Водоизточници,или не са се движели в права линия тези указани 60 дни.

Това се доказва и от разликата между изписаното и име от Сириеца Имеон и това от Хебрей Амон . Межу Амадон и Амон има доста по голямо съвпадение за да бъде отхвърлено и само от чисто лингвистичма гл. точка и ли от техническа възникнала в резултат не преписа от който са тези сведения. Ако добавиме техническата незвъзможност това да е веригата Тян Шан посочената от Птоломей планина Ам(а)дон намираща се в Скития, която е и изобразена на картата по начина описан пък в сведенията ""бродовете на планината Амон",планината е Амадон.

При Михаил Сириеца е "A cette epoque,trois freres (sortirent) de la Scythie interieure, conduisant avec eux trente mille Scythes,et firent route pendant 60 jours ,depuis les defiles du mont Imaeon(imaiov opous)."

Има Скити тръгнали от Скития една трета част от които,само тези заселените по скл феуд и ли договор ,като федерати в Мизиите и Панония стават т.нар. "българи"-колонисти..

Разказаната и Михаил Сириец и от Бар Хебрей история за тримата скитски братя прилича по всичко описано на историята на Теофан за 681 г и заселването край Онгъла.Като знаеме че той(Теофан) яко е използвал сирийски източник,и на практика до 6 век целия теофан е този източник,виждаме и че в тези източници е използва същия или подобен източник,но ни разказва много конкретно и в подробности как е станала една подобна история с братя,къде точно са се установили ,какво са получили.Тук са трима,не четирима.Очевиден е паралелът между двете истории на Хебрей и Сириец и перифразиараната версия от Теофан.
Указано е че братята със скитите са тръгнали от бродовете на планина Амадон(Имеон) от Вътрешна Скития.Ако погледнем картата на Птоломей казахме.че ще установим,че там точно над Меотис има една планина наречена Амадон. И още по характерно е че тя се пресича от брод.Името е Ам(ад)он и се пресича от брод и е във Вътрешна Скития . Да тръгнеш на хидрографска експедиция и да не опишеш Волга си е като на сватба без подарък! Защо Волга не се споменава или не се описва . Ами те е не са прекосявали Волга ! За да се стигне до мястото с границата на Ромея,което е Дон те са изследвали района на север от него и от Амадон и са се спуснали между Волга и Дона.

Ето от това място,Амадон на Птоломей са тръгнали братята и са извършили въпросната хидрографска експедиция,което е довела до заселване на една трета част в мизия като федерати на Ромеите,което също е указано и не може да го изтриеме !
Бар Хебрей "И той изпрати на Маврикий /питайки /го да му даде земя за живеене ,и /каза че/той ще стане федерат на Ромея. И Маврикий му даде Горна и Долна Мизия,и те живеят там и те станаха защитници за Ромея.Обаче
въпреки,че те бяха Скити Ромея ги нарекоха Българи ."

Абсолютно същата е фабулата разказана ни от Теофан за разселване на различни братя -главните и действващи лица и сцената(територия),резултата. Ами,че то е същото. Най-малкото общо кратно ,в случая Маврикий присъства ,като доказза произхода на кроватите,хръватите и е разказано от Константин Багренородни, който ни уведомява за петимата братя дошли при н.о.к. Маврикий ,хе,хе,хе само че те били дедовци на хърватите. Те били имали држава от тогаз,според съвременната историография ,а пък не били под българската власт от тогаз ,а само под властта на ромеите ,както пък ни уведомява Багренородния

И всичко това става по времето на великия каган Баян на Аварите Хе,хе,хе,Около Горна Мизия


За Бурджаните,Бориджините и защо тези земи се споменават ,че са под тяхна власт.Това е един от двата най-големи скитски народа(етноса,племена) на монголите Бориджините ,от които пък е Темуджин наречен Чингис хан съставляващи т.нар. монголи,което пък е неустановено до днес понятие (хе хе хе, има служебен произход и тва доказва вся и всщо)
Вторият по големина народ и врагове преди обединението на бурджаните са т,нар. татари.
И Темуджин,и баща му Багатур са от народа на Бориджините ,което означава Синеоки. И двамата ,разбира се са червенокоси и със сини очи.Научна фатка.
Служебното название добруджа е например земята до бруджаните,добруджа

Над фактите са само маймуняците и лизачите на маймуняците,защото нема по важно нещо за един гет да докаже,че е както е казал боцко българи=комити,военно служедно понятие по лимеса,за което не се сетил и Ганчо Ценов,защото не бил чел Керамопулос

P.P. Ето и "Доказите" по Михаил Сириец от Отворената Ромска на плагиатора боцман ,вдъхновили съафтури ,като предния безмозъчко @гет да я "доразвият" и улезнат у Читанките за Маймуняци :
"12.3 Другата явна манипулация с представения цитат е следната:

12.3.1 След като Булгар иска от ИМПЕРАТОРА “земя” то е пределно ясно в какви отношения са двамата тъй като “Булгар” и именно име дадено от ИМПЕРАТОРИТЕ на определен вид войска и това е в семантиката на името.

12.3.1.1 В римската армия войниците получават заплати и отделно като източник на средства – земя. По големината на парцелите ( и според воинските заслуги) войниците се делят на 5 класа. Най-бедните са пети клас със 27 хектара. Явно за такава “земя” пита единият от братята.

12.3.2 Той не иска разрешение за място “годно” да обитаване а за мястото отредено за неговата служба – на съвременен език – ГАРнизона ( в повечето случай място неудобно за обитаване , но безусловно УДОБНО ЗА ЗАЩИТА).

12.3.3 За другите двама нещата са ясни по отношение на мястото и те заемат отредените им РИМСКИ ГРАДОВЕ. ( Думата “ГРАД” също съдържа ГР( гър, гар – страж като съставна част).

12.3.4 Оттук следва безмисленото заключение “,че ромеите нарекли тези хора “.българи”, тъй като те СА БЪЛГАРИ по име и поведение преди упоменатото заключение. Оттук и моето съмнение, че цитата е манипулиран и затова не е даден в оригинал.
........

В споменатия цитат се говори за “ . . . градове построени от римляните...”. Това също е авторска спекулация, защото римляните са строели ПЪТИЩА, ВОДОПРОВОДИ, ВОДОХРАНИЛИЩА ( имали са специални авангардни части от “водотърсачи”търсещи вода с върбова клонка ) И КРЕПОСТИ, но не и градове! "

Боцко доказал,използвайки Михаил Сириец,че един скит наречен Булгар искал зема от Маврикий не за обитаване ,а да направил гарнизон,хе,хе,хе, гаче е некой гет,които Чилингиров доказал,че са Вулгарите,Бугарите,с което Чилингиров скача в Джобчето на Отворената Ромкса теза. Хе хе хе ,ясно защо не цитира конкурента си боцкио,ми той бил доказал Отворената Ромска теза.
съафтура боцко и Докази ""12.3.1 След като Булгар иска от ИМПЕРАТОРА “земя” то е пределно ясно в какви отношения са двамата тъй като “Булгар” и именно име дадено от ИМПЕРАТОРИТЕ на определен вид войска и това е в семантиката на името......12.3.2 Той не иска разрешение за място “годно” да обитаване а за мястото отредено за неговата служба – на съвременен език – ГАРнизона ( в повечето случай място неудобно за обитаване , но безусловно УДОБНО ЗА ЗАЩИТА).




P.P. Тезата на Керамопулос за Българското име,е известна сред гетските лизачи,като Отворената ромска теза на боцман,и посочено например от O. Maenchen-Helfen ,който не се сетил ,като Чилингиров да цитира Б Георгиев -боцман и съафторите гетски :

"Still another non-Turkish etymology has been suggested by Keramopoulos. [76] He takes Bulgarii to be burgaroi, Roman mercenaries garrisoned in the burgi along the limes. Without accepting this etymology, I would like to point out that in the second half of the sixth century a group of Huns who had found refuge in the empire were known as fossatisii. [77] Fossatum is the military camp"

"Още една нетурска етимология бе предложена от Керамопулос. Той приема Булгари да са Бургарии, Римски наемници назначени на служба в гарнизоните по Бургосите на Лимеса .
Без да се съглася с тази етимология,аз бих искал да посоча,че във втората половина на шести век група хуни намерили убежище в империята са известни,като фосатизи. Фосатум е войскови лагер"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850413
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031