Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2007 03:58 - Пиянския ден на един барман
Автор: damnation Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4862 Коментари: 5 Гласове:
0



Обикновенно след като напиша "статия" някой *най-често мой приятел* ме пита - "Абе пич,какво искаш да кажеш точно ? "
Ха сега де,почвам да се чудя какво ме е тресяло когато съм хванал перото , пардон , клавиатурата.
С този блог не искам да казвам нищо! Освен че сутринта,като го прочета , има да се червя като .....нещо дето се черви ? :)
Та....
По принцип нощната ми смяна е до 07:30 сутринта,когато колегата,весел бодър и готов за подвизи идва,ухилва се,проверява дали дремейки не съм направил някой гаф и ме изтрелва да почивам.
Днес обаче прекрасния момък *който лично аз съм обучавал,така че е нормално да има брак в поведението * ми се яви залитайки към 08:30. След
15 минути критично цъкане с език и четене на конско *а аз чета конско като за световно* го оставих с напористата вълна полу-будни софианци искащи да му ударят по едно воднисто кафе,преди да отидат на работа.
Прибирането си няма да го описвам,в марширутката попаднах на "най-най-най-любимия" си шифьор,един пичага който съм кръстил "Лудия Макс ".Има си причина.Не уважава ни на йота правилника за движение,кара с междугалактически скорости и се зъби на клиените *поне на по-безобидните на вид,на мене все ми говори на "пич*
Стигнах някак си жив до нас.Niiiice.И от тук ми започнаха грешките.
Вместо да се набутам в леглото,да изключа телефоните и да поема към вечните ловни полета поне за 6-7 часа,аз реших,моля ви се,да си изиграя
ходовете в онлайн игрите *!!!много лесно се зарибявам по тях,мамка му!!!*
Играта нещо ми потръгна,та реших да си направя кафенце.Като ще е гарга
да е рошава,си казах,и си направих кафе което би събудило и мъртвец.
10:15 изиграх всички ходове в всички джитки.Пробвах да заспя
10:20 усетих се че би било добра идея да махна дрехите с които съм киснал зад бара.
10:35 станах и реших да излезна да се поразтъпча малко,че да заспя.
Разтъпкването беше... продължително.Първо минах да платя интернети , телефони , вноски, etc . че да ми е мирна главата. После минах през еврофутбола в квартала , да видя програмата . Пийнах едно сокче , понамигах малко на сервитьорките, позалохиж малко пари ....
11: 15 Реших че е крайно време да ми се доспива и се отправих към нас.
По пътя обаче минах през фризьорския салон и що да видя - любимата ми фризьорка *с стегнатото дупе* на работа.Влезнах ужким да я поздравя
12:00 (горе-долу) излезнах остриган и с подкъсени баки.Тя искаше и брад-
ата да ми подкъси ала се борих мъжки и не и дадох.Каза че е разочарова- на от мене.
12 иииии нещо.Взех душ.Науката дълго ще иска обяснение как не се преб-
их в банятя,защото си бях зае*** някъде джапанките и се разхождах бос по мокрите плочки.
12 и още нещо - заспах на дивана докато си четях вестника...
....някъде в ранния следобед - звънна ми телефона.Мацка.Препсувах я и затворих
....мааалко по късния следобед-пак телефона.Същата мацка.Малко по възпитано я отрязях,но пак я отрязах.Изключих телефона.
....след още малко- другия телефон,приятелче.Задаваше ми някакви въпроси ,отговорих му,пожелах му лек ден и го препсувах чак като затвори.
17:30 събудих се.Лазя на 4-ри крака към кухнята за кафе.
18:00 пия кафе,преглеждам си пощата,пиша коментари за блогове и си чета хороскопа.Имам уговорка от една седмица да се вилнее в студентски град и почвам да въртя телефони и да уговарям хора.
19;00 още се занимавам с същото,пия второ кафе.От студентски град се преместваме към проектоплан за запиване в центъра.
20:00 ОЩЕ се уговарям с хора.Предимно ги псувам.Идеята вече е да сме на рок клуб и да слушаме някакви хеви метъл самодейци.
21:00 псувайки се изтрелвам от нас.След хвърлен чоп се отправям към заведението в центъра и хората които са разбрали че ще се видим там.
21:30 псувам по телефона близък приятел който се опитва да ме ориентира из преките на витошка.Намирам заведението с помоща на полицай *нали и от тях трябва да има полза?*.Вместо здрасти с приятелч-
ето ми разгорещено се драпаме кое е ляво,кое е дясно, и как са му дали книжка като не познава основните посоки.Приятелката му ни успокоява.
Разбирам че все пак ще ходим и на рок концерт, и че са ми довели мома да я забавлявам.Запознават ме с нея.Публично заявявам че съм гей
...към 23:00 ? Групата се оказва добра.Мадамата ме черпи бира след бира. Пурите ми свършват *аз съм спрял цигарите,за лули и пури никой не е казвал нищо* и съм нещастен.Почвам да размислям дали съм гей
00:00 ... или около този час.Мадамата вече ми се струва адски привлекате-
лна,свойски съм я гушнал и и обяснявам нещата от живота.Тя,въпреки че ЕГН-то и започва с по-малка цифра от моето,ме слуша с явен интерес.
...след 00:00 -опитвам се да пазя равновесие в тоалетната на заведението
докато с едната ръка правя нелепи опити да се закопчая, а с другата говоря по телефона.Не помня с кой,и искрено се надявам че не съм му казал неща за които да съжалявам.
...към...примерно..2 ? - с пича дето ме доведе в ...дето ме изведе...абе с един от най-близките ми приятели,дето му викам ТАТКО *по ред причини*
и приятелката му излизаме на стройна пирамидка.Ориентираме се къде сме точно *град,квартал,улица,защо пък сме тука бе?"Качваме се на таксита и кой от къде е.Таксиджията учтиво ме чака да си спомня в кой квартал живея точно.
3:00 на пръсти влизам у нас.Нашите не се събуждат или поне не го показват.Yes,тоя път няма да има обяснения !!!
3:05 събличам се и влизам в кухнята да ровичкам за вечеря.Събарям една тенджера на пода.
3:05-3:20 - обяснения.
3:30 успявам да гепя два банана и се измъквам стратегически към стаята си.Майка ми е казала нещо от сорта на "трябва да се видиш от страни".
Няма как да се видя,пък и не искам да светвам в бяната че да се гледам в огледалото.Сядам да си описвам деня.
03:58-май приключих.Чудя се дали нямаше да е по здравословно ако днес не си бях включвал телефоните и се бях отдал на домашно лентяйство.


Тагове:   ден,   барман,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - нощна птицо от къде душа имаш?
16.10.2007 11:22
За това лудо темпо не трябва акъл, трябва ядене и пиене:)))) Сутрин( 13 ч) трябва шкембе и бира ! Бира за разузнаване:))
цитирай
2. damnation - Ех...
16.10.2007 11:48
Шкембенце....Много добре подлютено,да ти потекат...ъъх...сълзите като те лъхне.И студена биричка за акомпанимент на това гастраномическо изящество.
Блаженство.Животоспасяващо в някой случай.Опасно понеже ако биричката е повече от една,може да ти се стопи още някой друг ден...
Все по рядко остава време за такива моменти,май му се вика порастване,улягане,вразумяване*ако изключа пеещите в главата ми гласчета нашепващи думи като -сдухване,одъртяване,гипсиране.
Драго ми е когато виждам хора,които също явно са
експлоатирали благия дар на нехайното и дългодневно пиянство.Хвала :) !!!
цитирай
3. demoniceye - Страхотно ме кефи твоето денонощие :)))
17.10.2007 08:24
Поне не може да се оплачеш, че ти е скучен животът... :D
цитирай
4. анонимен - :))))
18.10.2007 15:31
дам.... с мене говореше, докато беше в тоалетната... алкохолика му с алкохолик! :)))



гуни
цитирай
5. anabel4o - Хаха, много весело :)
21.10.2007 22:48
Хаха, много весело :)
цитирай
Търсене