Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2009 14:59 - Българска Кютек Федерация ?
Автор: damnation Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5717 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 18.11.2009 15:00


Снощи бях на концерта на W.A.S.P - след като предишните три пъти игнорирах посещенията на хеви-метъл чичковците, този път се вдигнах, барабар Damnation с мъжете и се занесох на концерт. Който, трябва да призная, бе доста добър ( с малки изключения като взривопръднистия звук, който не даваше да се различи точно какъв инструмент свири в момента, факта че Зала Христо Ботев не е и никога няма да бъде подходяща за концерти и бирата, която някой глуповат млад метъл, не знаещ че трябва да почита тази напитка, бе излята отгоре ми ) и ме накефи въпреки не особено голямата обич която питая към групата.

Днес, пътувайки в рейса към офиса ( без да страдам от мускулна треска, пък и без синини след концерта - станали сме по-цивилизовани ли, или просто остарявам ? ) пред погледа ми попадна една от брошурите на тикетстрийм, които снощи някакво маце ни набута в ръцете - на мен и на любимата ми.
Освен рояка от предстоящи концерти, някой на които жив или мъртъв ще присъствам, други - които бих посетил само ако ми опрат дулото на Калашников между плешките, видях и бомбастичното заглавие - " Американски кеч на живо !"
Хмък...
Разрових се из нета, и какво да видя - част от звездите на американската кеч федерация ще ни гостуват Декември, за да се потъркалят по ринга и да се помлатят с бутафорни столове пред българската публика. Няма лошо ! Или ?

Лично аз нямам против да гледам група от потни мускулести примати, налагащи се по празните кратуни, и нахъсващи се с пращящи от тестостерон реплики. Още по-малко против имам пък да зяпам силиконени каки в оскъдно трико които също се налагат. Даже наистина го гледах, когато бях на 13.

Нека оставим настрана евентуалните педагогически възражения - то нашите деца са си доволно бавно схващащи и без да гледат кеча наживо - на тях простата реплика " Не правете това у дома си ! " не им действа.
По-добре да им го дамгосате на ръката, току виж стоплят и престанат да се столират, да се колят, стрелят, бесят, подпалват и давят, гледащи тъпо и учудено когато прозрат че гътналото се другарче няма как да пусне нов жетон и да "рестартира".
( а защо децата са на такова дередже ли ? ще попитате - ами погледнете възрастните които би трябвало да служат за пример )

Въпросът е, правилно ли е ? От една страна, живеем в държава в която има тотално табу за голотата - няма порно ( ех ! ) , няма софт-еротика ( пак ех ! ) та даже и майка кърмеща детето си се води за гледка недопустима и вулгарна ( може би просто семаджийте са много загорели поради напреднала възраст, та и на мухата викат слон ? ). От друга страна, няма проблем да се показват убийства, обезглавявания, разстрели и да се взимат публични интервюта от убийци и изнасилвачи.
Хайде обяснете на хората, че не е правилно да променят от към фасадата съседа дето ги е погледнал накриво, че някак си не е готино да поцинковат главата на колегата който им е паркирал на мястото ( ама напредвам с уличния език, а ? ) след като сте им довели на крак "съвременните гладиатори".

От друга страна, след като преди известно време описах как би изглеждала българската порно-индустрия, нека видим как стоят нещата с кеча.
Защото имаме мат"риал и за това !
Лесно ще намерим здрави момчета, с дебели глави и ограничени речници, които да ръмжат заплашително пред камерата. Няма да е проблем и снабдяването им с лесно чупливи столове, маси, чукове, гаечни ключове, лопати, мотики и търнокопи с които да се налагат - то всичко произведено у нас в последната петилетка е по правило лесно чупливо и опасно за живота.
За да има цвят, може да се подберат и по-мазни цигани, които да заместват афро-американците в истинската кеч федерация. Идилия !
Прякорите би могло да измисли и пед годишно дете - Стената, Багера, Трите Хъ-та, Сладоледения, пък може и да намерим копие на премиера и да го пуснем с псевдоним Ген. Гойко Мутрисов. ( или пък господин премиера сам ще вземе участие в цирка ? Той опит в цирковете има ).

За женско присъствие ще се преназначат поп-фолк изпълнителки, само малко ще трябва да позаякнат. Помислете само ! Те са свикнали с лъскавите и почти липсващи дрехи, сочни са ( а с напредването на възраста стават направо мазни ) пък и са свикнали да стискат здраво с бедра столове, колове, вратове, братове и всякакви твърде и не чак толкова неща. Дори сами ще могат да си пропяват музикалния съпровод !
Каква индустрия само !

Та, интересно ми е - какво смятате за кеча в България ? Като единично посещение, пък и като евентуална бъдеща традиция.

Ваш пацифист Damnation




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kapricia - :о)))
18.11.2009 15:03
Те момичетата от фолк-гилдията откога тренират!... Мине се, не мине седмица и гръмне новината, че еди-коя-си хванала за косата доскорошната си най-добра приятелка, щото оная й откраднала я песен, я гадже... Така че има шанс да се получи. Определено!
цитирай
2. damnation - Да, така си е каприциа :) Та ето, ...
18.11.2009 15:05
Да, така си е каприциа :)
Та ето, след порното отварям очите на хората и за кеч индустрията !
После ако каже някой, че не съм народен будител ?
цитирай
3. malkiatprintz - Хех, може дири името на спорта да си ...
18.11.2009 15:16
Хех, може дири името на спорта да си го побългарим на "Къч" :)
цитирай
4. damnation - Бихме могли, да :)
18.11.2009 15:17
Бихме могли, да :)
цитирай
5. анонимен - с тази новина
18.11.2009 21:03
направо ме тръшна! :)))

Чудна ти е идеята да се запълни огромното количество свободно време на дебеловратите и на онези гърли. Интелект за боя и без това не е нужен. :)
цитирай
6. damnation - Не е :) Предлагам, докато се съ...
18.11.2009 21:36
Не е :)
Предлагам, докато се създаде нещо ново, химн на федерацията да е кавър на "Тайсън кючек" от гения Слави Трифонов :)
цитирай
7. анонимен - става, става -
18.11.2009 21:39
много смислена песен. :)))

7-8 и ще си паднала, легнала и т.н. Велико е просто! :)))
цитирай
8. deathwoman666 - хахахаха много готин постинг! п...
19.11.2009 12:31
хахахаха много готин постинг! поздрави! Аз ще ида на кеча , ако има човек с прякор Хитлер и неговия противник се казва Ганю Циганина :D DDD тогава съм там ... хахахахахаха....
цитирай
9. damnation - Хитлер не е звучно, не е продаваемо. ...
19.11.2009 12:34
Хитлер не е звучно, не е продаваемо... по-скоро Фюрер-а ! :)
цитирай
10. deathwoman666 - аууууу , как не се сетих :D
19.11.2009 18:10
аууууу , как не се сетих :D
цитирай
Търсене