Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2010 14:24 - Онлайн лунатици - част III
Автор: damnation Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4027 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 04.02.2010 14:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нали не мислехте, че любимата ви рубрика ще бъде прекратена ? Не и докато има храна за нея, а кретеноиди в нета дал бог !
От доста време си бях набелязал въпросния обект, но поради ред причини все нямах възможност да напиша тези редове - е, сега имам такава. Радвайте се :)

Предишни части :
1
2


С огромна насмешка и огорчение ви преставям - кино ташака (да, скротум е торбичката в която се возят тез мъжки принадлежности, ама не ми се навлиза в обяснения ) или
http://cinemascrotum.wordpress.com/

Господин Ташак, за разлика от предишните гости в рубриката, най-вероятно е в добро психическо състояние, но пък блести с краен и неправилно насочен цинизъм,  явна комплексарщина, нулев такт и ниска интелигентност, стръвно гонене на сензационното и доста беден речник.

На кратко, господинът ( поне предлолагам, че физически е от мъжки пол ) е доморасъл кино-критик. Лошо няма, но той е кино-критик който наистина не харесва нищо и не пропуска да оплюе нищо - от най-долнопробните холивудки изцепки, до доста стойностни филми.

Ташакът блести със изключително чувство за хумор, шегите му са от онези, с които ако блеснеш наживо пред хората, обикновенно те оплюват, а може и да те понабият. Ето едно особено весело негово заключение :
ова беше най-доходоносния филм на „Юнивърсъл“ за 2009г. /?!/, защото миналогодишните им предложения „Смешни Хора“ и „
Изпозагубения свят“ се сринаха с такъв трясък в боксофиса, че разместиха земните пластове и доведоха до тазгодишното земетресение в Хаити."
Човекът определено подкрепя и българското кино : "Отделно от това, българският претендент „Светът е голям but who gives a shit?“ не успя да се пребори в категорията за чуждоезичен филм, което беше някак си логично, колкото и да сте се надявали на обратното."
Ташакът блести с необичайна дълбочина на изказа : "Сценаристите окончателно загърбиха реалистичната идея, че Декстър е един sick fuck, който може да го вдигне само когато реже трупове, но е каналирал това в социално приемлива дейност – да убива убийци, и се бухнаха в антинаучната фантастика – той започна да го вдига и при вида на голи цици."
С невероятно романтична гледна точка : "Дълбоко се съмнявам, че точно тези са най-тъпите филми за последните 10 години, но ако ще трябва да им играя по свирката, то тогава определено избирам „Прецакания Фреди“, който ме накара да повърна в устата си, докато го гледах. Няколко пъти."

Ташакът определено е скроен широко и лишен от каквито и да било расистки възгледи :
"Тук имаме същото. Затова, ако поемете това пътешествие, ще получите не само страхотно зрелище, но и прозрение. Ще бъде нещо забележително.“ – допълва циганинът. Е, да се надяваме, че човечето е право, защото това е първият му филм, който не е по негов сценарий, а както знаем добре, Шаямалян е шибано егоцентриче, което обича да прави нещата по негов си начин. "
Няма как да не се види, че господин Ташак е политически коректен : "Най-талантливият режисьор сред педофилите и най-мазният педофил сред режисьорите вече е задържан зад няколко сантиметра швейцарска стомана… поне за момента. Става въпрос за култовото залавяне на Роман Полански от швейцарската полиция, за което предполагам вече сте разбрали, но ще Ви го преразкажа с мои думи, защото се старая да промотирам този блог не само като авторитетен, но и като социално-ангажиран източник на безмислена информация."
И разбира се, наистина обективен и професионален поглед : „Когато свърша работата си по филма, останалото не ме засяга. Стоя колкото се може по-настрана. Не обичам да се гледам.“
Интересно изказване на набедения за сексимвол разбойник. Но това е често срещана психоза сред зведите – Никълъс Кейдж и Андежeлина Джоли също бяха признали, че не гледат филмите си, защото не се харесват. За Кейдж, това е очевидно, но Анджелина?!
Деп добавил също, че: „Децата ми са гледали филмите ми много повече отколкото аз.“ Да, нормално е, при условия, че повечето скорошни филми на актьорчето са в жанра да детската фантазия
."

И всичката тази бездарна помия би била оправдана, ако мистър Ташак ( кръстил се така може би поради липса на ташаци и смелост да пише с истинското си име ) я изливаше над нас с някаква комерсиална цел - но не. Писанията му са безплатни, ни една мижава гугълска реклама няма да видите там, та явно пича пише за да се наслаждава на особено остро проявената си глупост и дебилизъм. Положително - и за да се наслаждава на стотиците оплюващи го коментари, с които блогът му бива опсипван ежедневно. Ето Ташак, аз цял постинг ти посветих - подозирам, когато го прочетеш, ще изпиташ оргазъм, ако разбира се имаш с какво.
Ревюто ми не е пълно и не обхваща дори 10% от необятните писания на този интернет лунатик - не за друго, но съм малко грипозен и стомахът ми е капризен, та не в един момент не издържах.
Господин ташак, тъй като нямате достатъчно талант да пишете дори в най-жълт вестник, чувството ви за хумор е зъбопилно, и поне в мен събуди желание да Ви променя откъм фасадата, а и явно сте порядъчно тъп - направете услуга на родът Homo Sapiens. Спрете да пишете !



Тагове:   онлайн,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - хаха,мда
04.02.2010 14:42
тоя откакто осра любимия ми сериал за вампири,не мога да го понасям :)
Баси ташака,ха ха ха
цитирай
2. damnation - Този осира всичко. Може би е искал да ...
04.02.2010 14:42
Този осира всичко. Може би е искал да се кръсти синема ейнъс, но е било заето ?
цитирай
3. анонимен - със сигурност в безплатен хостинг като
04.02.2010 14:45
wordpress.com има малко свободни интересни имена, ха ха ха
Ама да се подиграе и с авторката Шарлийн Харис на която, (подозирам) едва ли е чел нещо...
цитирай
4. damnation - Ами, и аз не съм и чел нищо между др...
04.02.2010 14:47
Ами, и аз не съм и чел нищо между другото. Както и да е, Кино Мъдото не е баш онлайн лунатик, но заслужава малко осмиване - повече когато изкопая някой наистина изперкал, като Ивайло Франц например.
цитирай
5. bezogranichenia - О, да!
03.03.2010 01:18
Благодаря за искрения смях, на който ме подложи:)))))
цитирай
6. damnation - Моля :)
03.03.2010 09:46
Моля :)
цитирай
7. shamil - Не е лесно...
20.05.2010 18:39
Тоя човек има слово-диария,как е успял да изпише толкова глупости.Като гледам тона на писане май е рода с Албена Вулева.Даже може това да е тя?Незнам дали е нормален,ама май в лудницата са прокарали интернет.Напълни се с лунатици нета.
цитирай
Търсене