Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2010 12:44 - Звездите ми го говорят...отново
Автор: damnation Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3654 Коментари: 2 Гласове:
8



Здравейте.

За втора поредна година получавам факсове от космоса в края на годината – някой близки твърдят, че това се дължи на увеличената консумация на свинско и винско от моя страна, ала това са долни инсинуации.

Чрез мен говори космическия разум, използвайки рогата на елените, дърпащи шейната на Дядо Коледа, за да усилят сигнала. Че да ги чуя по-ясно.

Ето какво ни предстои през идната 2011 година :

 

Цените на всичко, ще продължат да се качват. Заплатите  ще си стоят същите.Усмихнете се, може да стане и по-зле J

Пролетните дъждове ще доведат до невиждани наводнения по Околовръстното.В последствие, регионалния кръг на европейското първенство по кану-каяк също ще се проведе там. Със сигурност ще имаме медалисти.

Преди това обаче, зимата ще продължи да ни изненадва. Находчивият ни премиер г-н Борисов ще открие няколко нови ски-писти, улея за бобслей и пътеки за тобоган, използвайки преустроени софийски улици с подходящ наклон. После ще каже, че некадърното управление на всички преди него е пречело това да стане по-рано.

В политически аспект, доверието в ГЕРБ ще продължи да се срива. За нещастие, това ще доведе ( следвайки  физическите закони за скачени съдове ) до наново възраждащо се доверие към БСП. Синята коалиция ще продължи да е опозиция на всичко, дори на земното притегляне.

В глобален мащаб, все така ще има малки регионални войнички в третия свят, малко тероризъм тук и там, но нищо засягащо България и българите като цяло. Двете Кореи ще продължат  да се зъбят една на друга, без да предприемат нищо.

Учени от Магданския университет, ще направят епохално откритие – светът не свършва през 2012 !!!

Ще бъде доказано, че главния писар на маите си е ударил пръста, докато е изчуквал прословутия каменен календар. Понеже демократичната управа на Маите тогава е правела реформи в здравеопазването, раната е забрала, писарят е починал, и така календара е останал недовършен.

Това откритие ще накара много различни „светила” в световната наука да се сдърпат относно слеващата предполагаема драма на Апокалипсиса, а Холивуд да избълва поне десет слаби филма за съдбата на маите-писари.

Мел Гибсън отново ще направи филм по темата, и отново ще обере златните малинки с него.

Есента се очаква бум на нови заболявания – козя хрема и маймунски косопад, и в резултат Световната здравна организация ще обяви поредната пандемия, продавайки няколко милиарда дози ваксина.

Жертви на епидемията ще бъдат няколко кози в Парагвай и 112 годишна бабичка в Камчатка.

На ниво култура – България отново ще се провали на Евровизия. Това ще накара Слави Трифонов да посвети 2-3 предавания на оплакване по темата колко корумпирани са музикалните дейци в БНТ. Както винаги, никой няма да му обърне внимание.

Вежди Рашидов ще продължи да използва дзен-мистерии като отговор на всички зададени към него въпроси.

На ниво спорт – Лотар Матеус ще поведе българският национален отбор победоносно напред.... обикаляйки всички чалгатеки в Студентски град.

Няколко пъти.

И накрая – В блог бг ще продължи да има смехотворни и никому ненужни „войни” между иначе интелигентни и знаещи хора. Някой от сегашните блогъри ще изчезнат, някой от изчезналите ще се завърнат, но като цяло нищо няма да се промени.

С вас беше,  включен към Уикилийкс-а на звездите Дамнейшън

 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rubsy - малко по малко, прогнозите ти се ...
04.05.2011 17:33
малко по малко,прогнозите ти се сбъдват ;D
цитирай
2. damnation - Казах аз, че съм проводник на все...
17.05.2011 11:59
Казах аз, че съм проводник на вселенския разум, ама никой не вярваше...
цитирай
Търсене