Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2010 23:01 - ПФК Берое - носител на Купата на България
Автор: damnation Категория: Спорт   
Прочетен: 2263 Коментари: 1 Гласове:
4



Както може би вече сте разбрали, Берое е тазгодишният носител на купата. Не мога да не кажа едно "браво" на момчетата от Стара Загора, както и на техните съперници във финала - Черноморец ( Поморие ).
Няма обаче как да не се запитам, какво ще направи отборът на Берое в европейските турнири ? Макар и, да показаха колко корави са, и как с малко пари ала много сърце може да се играе футбол, те едва ли са на нивото на бъдещите си съперници.
От друга страна, гледайки какво става в "А" ПФГ - Литекс шампион, Локо Сф показващи по-слаба от обичайната си форма, и безбожно слабите поради.... доста възможни причини, които не бих се наел да бистря, Левски и ЦСКА, кой знае ? Може би тъкмо Берое ще е отборът, който малко от малко ще ни отсрами пред футболна Европа ?

Което всъщност, никак няма да е лошо. Хем момчетата го заслужават, хем току-виж, дано, това накара хората в управата на грандовете ни, да се замислят дали пък не правят нещо доста погрешно ?
Интересни са ми вашите размишления, а иначе - успех на отборите ни. Независимо от предпочитанията си, когато става дума за БГ отбор, срещу когото и да било, не може да не пожелаваме успех.
И за финал, един възглас който научих като дете, не знам дали още се използва от феновете :
"Няма мое, няма твое, всичко е Берое !" :)



Тагове:   България,   Берое,   носител,


Гласувай:
4



1. анонимен - Dano da biem
30.08.2010 17:03
dano da piem Beroe srqda igraem sas tqh
цитирай
Търсене