Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2009 15:38 - Как да гепим изневеряващ партньор ?
Автор: damnation Категория: Тя и той   
Прочетен: 12758 Коментари: 19 Гласове:
13



* По западни материали и изследвания. Малко ме е срам да крада чужд труд, ала само малко. Коментарите, които ще са в италик шрифт са си обаче изцяло мои.

Понякога е много трудно да хванем човека до нас в изневяра. Разбираемо, повечето хора не знаят как да разследват това, не са подготвени за такъв лов.
Освен това е трудно да го повярваме - винаги бихме предпочели да приемем " приятната лъжа" пред грозната истина. Винаги бихме предпочели да запазим доверието си, да отдадем нещата предизвикали подозренията ни на нещо друго, дори да се обвиним как може да си помислим нещо такова.
Истината обаче, е че много хора изневеряват. Не смятам да бистря нормално ли е или не - ако приемем природата си на полигамно животно, изглежда е. Просто не това е тематиката на статията.

Трябва да знаем, и че веднъж загубено, доверието се печели отново трудно - това е нож с две остриета. Така че преди да посочим с пръст и да кажем - " ти изневеряваш" трябва да сме сигурни, ама наистина сигурни. 

Признаци за изневярата - имайте в предвид, че няма общ знаменател. В някой ситуации изброените по-долу неща присъстват до едно, в други - тотално липсват. Поне тук може да видим как най-често се хващат в крачка американците.

Случайност - Връщате се от работа по-рано, тръгвате за някъде по-късно. Случайно намирате квитанция от време и място където партньора ви не се е предполагало да бъде. Случайно вдигате телефонът му/и или поглеждате смс докато той е в банята. Смейте се, но точно случайно съвпадение е най-честата причина грозната истина да излезе на яве.

Пропуск - следващият най-чест виновник е когато любимото същество само се изтърве - че бил някъде, че е видял нещо, че знае нещо - а се предполага че няма от къде да има такива преживелици.

Но това са все заключения, а ето ги признаците за които трябва да следите. Имайте в предвид, че НИКОЕ от тези неща, само по себе си не е гаранция и може да бъде предизвикано и от други фактори, отново ви казвам - не избързвайте с обвниненията и бъдете разумни  :

1. Човекът до вас рязко променя поведението и отношението си. Нервен е, ядосва се или се разплаква лесно, нетърпелив е, депресиран е. Избягва да ви гледа в очите.

2. Започва да ви обвинява и да ви подозира без никаква причина. Тук наистина идва в сила поговорката "Крадеца вика - дръжте крадеца"

3. Изнервя се когато стане дума за изневяра - независимо дали е по телевизия, филм, разговор за съседите. Избягва темата и се прави че не слуша ( Гузен негонен бяга )

4. Изведнъж променя навиците си. Съпругът домошар ненадейно започва начесто да "излиза с момчетата" или на риболов. Съпругата проявява изненадващ силен интерес към курс по йога или тичане в парка.

5. Придобива държание тип "Агент 007". Трие смс-ите, внимателно дилийтва всички възможни логове от чата си, излиза от стаята в която сте и вие, когато му се обадят, затваря екрана на лаптопа си когато се приближите. Започва да стои до късно през ноща за да общува в интернет след като заспите. Телефонът и/му редовно е изключен без обяснима причина или се бави страшно дълго с вдигането.

6. Търсене. Човекът до вас започва да получава много разговори, които се "оказват грешки". Появяват се и много "грешни" позвънявания на домашния телефон. Заедно с това, партньора ви започва да получава много обаждания, смс-и или мейли от "далечен братовчед" или "съученик дето се бяхме забравили", от някого когото не познавате и няма как да сверите версията. Освен това, често чувате репликата "не мога да говоря сега" или "аз ще ти се обадя по-късно" когато същият този далечен братовчед звъни.

7. Нови сексуални умения. Изведнъж благоверния/та ви открива че много обича аналния секс, който винаги ви е бил отказван или извърта поза, която не може да се намери и в Кама-Сутра. Жените започват да си купуват по-често ново и секси бельо. Мъжете - да бръснат интимните си части или подмишниците.Или пък изненадващо да изхвърлят всичките си любими чорапи с дупки.

8. Повишен интерес към външният вид. Изненадващо екпанзивни действия на тема облекло, тонус и грим. Изненадващо появили се познания относно марковите дрехи и козметика.

9. Обвинения. Човекът до вас започва все по-често да ви намира грешки и косури, които до скоро не е забелязвал. Често задаване на въпрос "какво правя с теб ?".

Имайте в предвид, че дори и всичките тези признаци да присъстват, това не гарантира че ви изневеряват. Да, вероятно доказва че връзката ви не върви на добре, но това е друга тема. За да сте сигурни ви трябва доказателство - а горните неща може просто да ви алармират.

За събирането на доказателства няма да ви съветвам - има предостатъчно достъпни начини, от инсталирането на кей логър на семейния компютър, следенето на телефонната сметка, до наемането на частен детектив. Но имайте в предвид, че ако грешите, освен таксата за детектива, тъпото усещане да видите че тайните разговори са били за да ви се подготви парти-изненада за годишнината, ако грешите, само за вас ще си остане и срамът.

Надявам се събраното по-горе да ви е било интересно, а още по-силно се надявам никога да не се налага да търсите практическата му достоверност
.

Ваш моногамен - Damnation



Тагове:   как,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sisithebest - :)
24.11.2009 15:47
много интересно
цитирай
2. damnation - ами, от доста време си мислех за п...
24.11.2009 15:48
ами,от доста време си мислех за подобен пост, а днес екстремно много не ми се работи
цитирай
3. ckarlet - Изневярата в една връзка може да ...
24.11.2009 16:23
Изневярата в една връзка може да съсипе всичко градено само за една секунда, и никога повече да не е същото. Аз също смятам, че не бих предала човека до мен, но всеки е имал в живота си изкушение..., предполагам и ти. Но не всеки може да стопира нещата:)))
Не осъждам никого, защото човек не знае какво може да му поднесе живота, но смятам, че трябва хубаво да осмисли всичко, което има, и струва ли си заради една авнтюра да постави щастието си на покер.../Ако е щастлив разбира се с половинката си!/ Но това да изневерява и да създава напрежение изобщо не го възприемам. Животът е сложно нещо!:)))
Поздрави за темата, моногамен Damnation!:)
Много ми допадна!
цитирай
4. damnation - Мерси Скарлет. Ами. . . сложно нещо ...
24.11.2009 16:26
Мерси Скарлет.
Ами... сложно нещо е.
Лошото е че в такива моменти рядко мисли с главата си ( или поне - с правилната ).
цитирай
5. ckarlet - Damnation, за една изневяра са в...
24.11.2009 16:51
Damnation, за една изневяра са виновни поне двама. А като понятие изневярата се възприема по различен начин, и може много да се дискутира.
Хубава вечер от мен!
цитирай
6. damnation - Зависи от човека, много приемат и ...
24.11.2009 16:53
Зависи от човека, много приемат и мисълта за изневяра, други твърдят и че свирката не е .
Но това е тема за друг някой постинг, може би и с друг автор.
цитирай
7. ckarlet - Damnation, да точно това имах в п...
24.11.2009 16:56
Damnation, да точно това имах в предвид, макар, че ти малко крайно се изказа:))
цитирай
8. damnation - Ами. . . няма да се извинявам, нап...
24.11.2009 16:57
Ами... няма да се извинявам, напоследък много лесно прекалявам с изказванията :)
Важното е, че се разбрахме :)
цитирай
9. анонимен - mnogo se smqh na posta ti. . tezi p...
24.11.2009 17:02
mnogo se smqh na posta ti..tezi po4ti vsi4kite ne6ta koito sa izbroeni gi pravim i dvamata s moq maj, nooooooo bez da si izneverqvame.. vsa6tnost na6ata vrazka e mnogo emocionalna..i vsi4ko prisastva v neq..ot goreposo4enite ne6ta, no za6to trqbva da ima iznevqra..
цитирай
10. damnation - Не е задължително :) Но в повечето ...
24.11.2009 17:03
Не е задължително :) Но в повечето връзки, тези неща не присъстват :)
цитирай
11. анонимен - zna4iiiiiiiiiiiiii. . pro4eti ...
24.11.2009 17:06
zna4iiiiiiiiiiiiii ..pro4eti vni,matelno vsi4ko napisano..takaaaaa..vsi4ko prisastva v na6ata vrazka...samo deto iznevqrata lipsva..
цитирай
12. damnation - Прочетох внимателно :) И това че ...
24.11.2009 17:08
Прочетох внимателно :) И това че присъстват във вашата връзка не значи че присъстват и в тези на останалите :)
цитирай
13. анонимен - sega. . ostanalite ne gi znam kak sa. ...
24.11.2009 17:13
sega..ostanalite ne gi znam kak sa.. vajnoto e , 4e ne ni e sku4no..i e veselo...6te se saglasi6 s men ..nali..tiiiiiiiiii ako znae6 kakav cirk be6e v ka6ti moq maj kato se epilira
..auuuuuuuu 4ak do antibiotik se stigna...obrina se 4oveka be...iiiiiiiiii kakvo ..az da si mislq, 4e mi izneverqva li..gluposti ..totalni gluposti..
цитирай
14. damnation - ок, ок, whatever, радвам се че на вас ...
24.11.2009 17:14
ок, ок, whatever, радвам се че на вас ви е интересно и сте си верни :)
цитирай
15. анонимен - Ти ли си вееш много пишката, или л...
24.11.2009 17:19
Ти ли си вееш много пишката, или лично си дебнал много, та си толко знаещ по вапроса ?
цитирай
16. damnation - Пише си - цитирам чуждо познание по ...
24.11.2009 17:22
Пише си - цитирам чуждо познание по вЪпроса :)
цитирай
17. malkiatprintz - Ама каква изневяра, какви пет лева. ...
25.11.2009 02:10
Ама каква изневяра, какви пет лева... Нали зареждам само хладилника вкъщи? Какво тогава? Яяяя! :)
цитирай
18. gothic - Ами нужно ли е? :)))
26.11.2009 09:20
Ами нужно ли е? :)))
цитирай
19. damnation - Хич
26.11.2009 10:07
Хич
цитирай
Търсене