Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2009 20:46 - След раздялата
Автор: damnation Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2945 Коментари: 2 Гласове:
0



"Remember yesterday and think about tomorrow,
but we have to live today
"
Hammerfall - Remember Yesterday
*Спомни си вчерашния ден, и мисли за бъдния,
но живей днес"

Винаги боли, когато отношенията ни с някого приключат. Винаги емоциите идват на вълни - гняв, болка, разочарование, страх, празнота. Спомените за хубавите моменти минават като на кино лента. Признаците които са подсказвали че нещо не е наред изведнъж се разкриват, карайки те да мислиш " как не съм видял, как не съм усетил, защо не направих нещо".

И всеки поема по свой път - дали ще се борим да върнем изгубеното или ще му позволим да си отиде. Дали ще потънем в мрачно състояние на скръб, ще се опитаме да удавим лошите неща в алкохол или в наркотици или в работа. Дали ще претендираме че не ни пука и ще изпаднем в фалшива еуфория, показвайки на околния свят - ето ме, аз съм тук. Не съм се предал.
Дали ще се впуснем с главата напред в нова авантюра, надявайки се да избие клина от приключилата връзка.


Все тая е, какво ще направим и как ще реагираме. Важното е всеки да осъзнава, че ок, това свърши, ще дойде нещо ново. Както след дъжда винаги изгрява слънце, след зимата идва пролет и след раждането идва смърта - неминуемо е, закон на природата.
Човекът е създаден и проектиран да има нужда от друг човек, любовта е обречена да разцъфтява наново, ако я допуснем.


Така че, отдайте нужното си време да превъзмогнете загубата. Спокойно, свободно и без да криете и задържате емоциите си.
След което, поемете въздух. И продължете напред.



Тагове:   оптимизъм,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ...
26.04.2009 11:16
а как не ни се иска да е свършвало
цитирай
2. анонимен - Today is a... Present
27.04.2009 15:43
"Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery, Today is a Gift, That's why it's called the Present"... пише в една над сто годишна книга. (Обожавам игрите на думи!) Така че, радвай се на подаръка! А ако не можеш, защото си прекалено зает да копаеш в наранената си душа, добрата новина е, че там докато просто се опитваш до се закопаеш, без да искаш, често стигаш до съкровище.:-) След това отново случайно, когато най- малко очакваш, се появява и някой друг, който да го оцени. Или поне така пише в приказките. Ти вярваш ли в приказки?

Жар Гарга
цитирай
Търсене